Agenda met banenmarkten voor werkzoekenden sinds 2015

 

 


Banenbeurs voor 50-plussers in Winsum

Het werkplein Ability houdt in Winsum op maandag 9 januari 2017 een banenbeurs gericht op 50-plussers. Het is een banenbeurs die in het teken staat van netwerken en op een laagdrempelige wijze contact maken met werkgevers uit de buurt. Heb je interesse om deze banenbeurs bij te wonen dan ben je welkom vanaf 14.00 uur. Zoek even het adres op via de website van Ability. De gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond nemen actief deel aan deze banenbeurs.

 


 

Banenmarkt voor werknemers in de zorg

Het UWV organiseert op 17 januari 2017 vanaf 13.00 uur een banenmarkt in het DOK41 aan de Edisonweg in Vlissingen. De banenmarkt is er opgericht om voor zes grote Zeeuwse werkgevers in de zorg vakpersoneel te vinden op niveau 3. Je wordt dan opgeleid of omgeschoold tot IG-verzorgende niveau 3. Heb je interesse kom dan ook 13.00 uur naar het DOK41 in Vlissingen.

 


 

Banenmarkt Abiant Groningen op 4 februari 2017

Abiant Groningen organiseert deze banenmarkt in samenwerking met het UWV omdat er ruim 200 vacatures zijn bij Abiant opdrachtgevers. Er wordt onder meer uitleg gegeven over de mogelijkheden tot scholingstrajecten. Heb je interesse dan ben je welkom aan de Kieler Bocht 9d in Groningen. Hier is Abiant Groningen gevestigd. Maar ook 10 andere vestigingen doen mee met de banenmarkt. Voor meer informatie over banen en beroepen.

 


 

Een banenmarkt voor Museumpark Archeon

Ieder jaar zoekt het museumpark Archeon nieuwe vrijwilligers. Dit jaar organiseren zij daarom ook weer een banenmarkt op 18 februari. Dit jaar worden vrijwilligers gezocht voor de museumwinkel, de horeca, de entree/receptie en de Romeinse herberg. Heb je interesse om vrijwilliger te worden kom dan naar de Romeinse Herberg vanaf 11.00 tot 13.00 uur.

 


 

BANENMARKT - STARTSMARKT - ONDERWIJS

De hogeschool De Kempel nodigt je uit voor een startersmarkt in het onderwijs op 22 februari 2017. De banenmarkt is van 19.00 tot 21.30 uur en je kunt in gesprek gaan maar ook leuke workshops volgen. Je ontmoet deze avond diverse organisaties die jou misschien een kans willen geven in het onderwijs.

 


 

MVO Westland banenmarkt op 23 februari 2017 met honderden vacatures

Tien werkgevers zijn aanwezig bij deze banenmarkt waar je direct op gesprek kunt komen. Zij bieden honderden vacatures aan. Er wordt geprobeerd een goede match te vinden tussen de werkgevers in het Westland en de beschikbare werkzoekenden. Heb je interesse kom dan op 23 februari naar Werkplein Westland, Ambachtstraat 8 in Naaldwijk. Een TIP van de werkgever is om minimaal 5 uitgeprinte kopieën van je CV mee te nemen zodat je deze kunt uitdelen.

 


 

Banenmarkt op 2 maart 2017 door de gemeenten Beilen, Hoogeveen en Zuidwolde

In samenwerking met het UWV organiseren genoemde gemeenten een banenmarkt in de Tamboer in Hoogeveen. Er is een groot aanbod vacatures voor vast, tijdelijk en seizoengebonden werknemers in uiteenlopende beroepen. De toegang is gratis en het vindt plaats in Hoogeveen (Tamboer) aan de Hoofdstraat 17.

 


 

Banenmarkt op 9 maart 2017 in Emmen van 13.00 tot 17.00 uur

De banenmarkt is erop gericht werkzoekenden te koppelen aan uitzendbureaus in de omgeving.Het vindt op genoemde datum plaats in het Hampshire Hotel aan de Van Schaikweg in Emmen. Er zijn mogelijkheden om te oriënteren op werken in het buitenland (Duitsland).

 


 

Bornse Vrijwilligersbeurs in het Twickel College

Het bureau Vrijwilligerswerk Borne organiseert de eerste Vrijwilligersbeurs in het Twickel College te Borne. Er wordt momenteel hard geflyerd om het een groot succes te maken. Wethouder Martin Velten zal vrijdagmiddag om 16.00 uur het startsein geven. De entree is gratis.

 


 

NATIONALE CARRIEREBEURS RAI AMSTERDAM (17 -18 maart 2017)

Wanneer je werkzaam bent in de IT-sector of je volgt een opleiding tot IT'er dan kun je deze carrièrebeurs eigenlijk niet missen. Je ontmoet verschillende werkgevers en je ziet welke ontwikkelingen en banen er momenteel zijn in de sector. Mogelijk kun je hier al een afspraak met baangarantie maken.

 


 

Op 19 april is er een grote carrièrebeurs in het WTC te Rotterdam

Het Maritime & Offshore Career Event in het World Trade Centre is er voor mensen die belangstelling hebben voor een baan op zee. Het event is met name gericht op jongeren.

 


 

BKL Banenmarkt Lelystad op 19 april 2017

Voor de tweede keer wordt de BKL banenbeurs georganiseerd in het stadhuis in Lelystad. Zes professionele personeel intermediairs geven ook advies over je CV en je toekomstmogelijkheden op basis van je opleiding en werkervaring. De bedoeling is om gekwalificeerd personeel voor de stad te behouden.

 


 

Op 8 mei BBL banenmarkt in de techniek

Het ROC Ter AA organiseert in samenwerking met 40 bedrijven een techniek banenmarkt voor opleidingen in de techniek. De banenbeurs vindt plaats aan de Keizerin Marialaan 2 te Helmond. De deuren zijn open van 15.00 tot 17.00 uur. Meer weten van testgroup.eu?

 


 

Kleine banenmarkt op 11 mei 2017 in Zoetermeer

Met hooguit 5 werkgevers wordt er een kleinschalige banenmarkt georganiseerd in Ter Zake Het Ondernemershuis dat is gevestigd aan de Markt 3. De banenmarkt is gericht op werkzoekenden in Zoetermeer. Sommige werkzoekenden worden door het UWV of de gemeente geïnformeerd. Alle anderen zijn van harte welkom.

 


 

Transport en Logistiek banenmarkt in Genemuiden

Op 12 mei 2017 houdt Job Trans in Genemuiden een banenmarkt. De tijden zijn van 15.00 tot 20.00 uur. In de transportsector is de crisis duidelijk voorbij want er zijn weer voldoende vacatures voor productie, transport en logistiek. Omdat er veel vraag is naar gekwalificeerde vrachtwagens chauffeurs kun je mogelijk een opleiding met baangarantie afspreken. Je leert dan alle aspecten van het chauffeursvak, je haalt je rijbewijzen, je loopt stage en mogelijk leidt dit tot een vaste baan. Tijdens de banenmarkt kun je jouw skills laten zien in een vrachtwagen of op een heftruck. Deze zijn aanwezig.

 


 

Banenmarkt in Oldenzaal op 16 mei 2017

De vakbond FNV organiseert in café De Boon aan de Bentheimerstraat 43 in Oldenzaal een banenmarkt. De markt staat ook open voor mensen die geen lid zijn van een vakbond. Er zijn diverse bedrijven aanwezig die dringend op zoek zijn naar personeel. Tip van de organisatie: Neem voldoende kopieën van je CV mee zodat je kunt uitdelen.

 


 

Hier alles over connetix Banenmarkt voor Limburgers met een migratie achtergrond

Op 18 mei 2017 vindt aan het Hanenhof in Geleen een banenbeurs plaats voor Limburgers met een migratieachtergrond. Het is door en voor het Provinciaal Platform Minderheden Limburg. Zij kunnen kennis opdoen over werk, solliciteren en opleidingen.Deze banenbeurs was vorig jaar een groot succes. De tijden zijn van 11.00 tot 14.00 uur.

 


 

Op 30 mei is er een banenmarkt in het gemeentehuis in Beilen

De markt is geopend van 10.00 tot 12.00 uur en iedereen is welkom mits aangemeld. Er zijn veel uitzendbureaus aanwezig waar je direct mee in gesprek kunt. Daarnaast is er ruimte op goede foto's te maken voor op je CV of LinkedIn pagina en om verder te werken aan een professioneel CV. Neem voldoende kopieën mee van jouw CV zodat je deze kunt uitdelen. Aanmelden kan via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


 

Banenmarkt voor chauffeurs in Eindhoven op 23 mei 2017

In samenwerking met het UWV en regionale transportwerkgevers wordt er op 23 mei een banenmarkt georganiseerd speciaal voor chauffeurs. De banenmarkt begint om 19.00 uur en is aan de Achtseweg Noord te Eindhoven. Vanwege een groeiend tekort aan chauffeurs voor bakwagens, trekkers (met oplegger) en combi's staan deze dag werkgevers potentiële kandidaten te woord. Heb je ervaring (of interesse) in bijzonder transport dan word je ook van harte uitgenodigd. De ritten vinden voornamelijke plaats in de Benelux.

 


 

Groene banenmarkt op woensdag 14 juni 2017 in Eelde

TerraNext aan de Burgemeester J.G. Legroweg 33 te Eelde organiseert haar eerste groene banenmarkt. De markt staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in werken en leven in het groen.Vooral jongeren die naast het werk ook nog willen leren worden van harte uitgenodigd om deel te komen nemen. Er zijn mogelijkheden om op basis van een BBL-traject in dienst te treden. Je gaat dan 1 dag per week naar school en je werkt 4 dagen per week in de praktijk. Je verdient dan tevens meteen een salaris. TerraNext denkt dat de banenmarkt een groot succes kan worden omdat zij op basis ban arbeidsmarktcijfers concluderen dat er grote behoefte is aan werken in het groen.Tijdens deze dag zijn verschillende werkgevers aanwezig waar je direct mee kunt kennis maken.

 


 

Gratis met UWV naar banenbeurs 'Jobmesse' in het Duitse Lingen op 17 juni 2017

Omdat Duitsland met een flink tekort aan arbeidskrachten zit in diverse sectoren (ICT, techniek, metaal, verkoop en administratie) verzorgt het UWV in de Noordelijke provincies gratis vervoer voor Nederlandse werkzoekenden die graag over de grens willen gaan werken. Ook als je nog niet zeker weet of je wel in Duitsland wilt gaan werken kan deze dag interessant zijn. Zo wordt er voorlichting gegeven over werken in het buitenland en zijn er mogelijkheden om een CV te maken dat bruikbaar is voor het Duitse werkgebied. Ook is het mogelijk om je te laten voorrekenen wat een baan in Duitsland jou financieel oplevert. Wil je meer informatie neem dan even contact op met de werkpleinen in Winschoten of Emmen. Of check de website www.werkeninDuitsland.nl voor aanvullende informatie.

 


Vrijdag 17 & zaterdag 18 november 2017 in de Werkspoorkathedraal te Utrecht de Nederlandse Carrièredagen

Op de Nederlandse Carrièredagen zijn veel werkgevers aanwezig met een stand, en daarnaast is er een uitgebreid programma met workshops en lezingen op het gebied van solliciteren, cv, personal branding, en carrière en branche gerelateerde onderwerpen. Geïnteresseerden kunnen zich op https://www.carrierebeurs.nl/de-nederlandse-carrieredagen/inschrijven/item117 kosteloos inschrijven. Meer informatie: www.carrierebeurs.nl

 


 

Oude banenmarket agenda's bekijken? 2015 - 2016 - 2017

jaren-banenmarkten

 


 

 

 

BANENMARKET.NL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. WEBDESIGN HENDRIKS ICT ZELHEM